Super enkel och underbart god LCHF-fläskpannkaka

Måste en fläskpannkaka innehålla massor med grädde,socker och smör? Skulle inte tro det!
Visst går det fint utan, mitt egna recept är en underbart god variant och helt utan grädde.
Jag garanterar att du ochså kommer tycka det!
Räcker till 6 portioner
Ingredienser:
- 4 ägg
- 4 dl vetemjöl
- 8 dl mjölk
- 1 tsk salt
- 1 tsk socker
- 200-300 g rimmat fläsk
- 2 msk smör
Tillagning:
- Sätt ugnen på 225 grader
- Vispa äggen tillsammans med hälften av mjölet
- Vispa i mjölken, saltet, resten av mjölet till en jämn smet. Låt helst smeten vila i kylen i någon kvart eller längre. Då sväller mjölet och fläskpannkakan blir godare
- Tärna fläsket
- Stek fläsket på låg värme ( bränn inte fläsket)
- smöra en långpanna med höga kanter så inte pannkakan bränts fast
- Fördela fläskét i långpannan
- Häll i pannkakssmeten
- Sätt in långpannan i mitten av ugnen och grädda i cirka 30-35 minuter eller tills din fläskpannkaka stelnat och fått fin färg
- Servera fläskpannkakan med rårörda lingon eller vad du tycker om!