LCHF pizza med skinka,ost & bacon

förlåt för en suddig bild!
pizzaboten
2 ägg
salt
2 msk olja
1 msk grädde
4 msk vatten
3 msk fiberhusk
1 krm bakpulver
Tillagning:
Vispa äggen och saltet så att det blir poröst. Tillsätt resten av ingredienserna och låt det stå och svälla i 10 minuter. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper och låt grädda i 10 minuter på 225°C eller tills bottnen har fått färg.
Tomatsås
0,7 burk krossade tomater
Kryddor efter smak,
1 grönsaksbuljongstärning
jag kryddade med, oregano,cayenne, salt
tillagning:
Låt koka upp och svalna lite.
Topping
Använd vad ni gillar bäst.
På bilden har jag:
1 förpackning Rökt färdigstrimlad skinka (liten förpackning)
1 förpackning färdigstrimmad bacon (liten förpackning)
2,5 dl riven Mozzarella (eller annan gratängost, eller hårdost ni gillar